Gökottan 2024!

Den 9e maj spelades den efterlängtade tävlingen Gökottan! 🐦Tävlingen startade klockan 06:00 och till start kom 28 glada golfare och minst en gök! När tävlingen var avslutad bjöds det på en utsökt frukostbuffé signerad Café koppen. Efter den delikata frukosten hölls en prisutdelning! 🏆

Bästa herre var Filip Pettersson på 20 poäng. 🏌️‍♂️Han tog även hem vandringspriset!

Bästa dam i tävlingen blev Sara Stenbeck med 18 poäng! 🏌️‍♀️

2:a i tävlingen blev Örjan Wingerstad på 19 poäng!

3:a i tävlingen blev Bengt Flink med 18 poäng!

4:a i tävlingen blev Erik Stenbeck, även han på 18 poäng!

Tack alla inblandade för en fantastisk morgon och tävling!

Gökottan bilder 2024!

2-manna scramble mix för seniorer!

Tävlingen är en serie som består av 8 deltävlingar. Kommer att spelas med början 8/5, därefter varje onsdag t.o.m. 29/5, sedan fortsätter tävlingen med 4 omgångar i höst.

Första deltävlingen segrade Denice och Göran Bergman på totalt 31 slag efter avdrag.

Andra deltävlingen segrade återigen Denice och Göran Bergman på 29 slag efter avdrag.

2-manna scramble mix för seniorer bilder!

Ica vår scramble 2024!

I ett strålande vårväder spelades idag ”ICA Vårscramble”.

Ica vår scramble 2024 bilder!

Onsdagen den 22 maj gick den 3e deltävlingen av 2-manna scramble mix för seniorer av stapeln. Vinnaren denna vecka blev Marie och Rolf Samuelsson på 31 slag efter avdrag!

Claes-golfen 2024!

Söndagen den 7e juli spelades juniortävlingen Claesgolfen! I år var det 7 juniorer som deltog. Claesgolfen spelas till minne av Claes Bäckström som har donerat en stor summa pengar till juniorverksamheten i Loftahammars Golfklubb.

Tävlingen är helt gratis att delta i för alla juniorer och alla får pris!

Vinnare av årets upplaga blev Alida Stenbeck på hela 20 poäng!! Stort grattis!

Kul att se engagemanget hos våra duktiga juniorer!

Claes-golfen bilder!

Söndagen den 7e juli spelade 11 damer årets upplaga av Ninnis Tavla.

Ninnis Tavla är en tävling för damer. Tävlingen instiftades av Lars Ödqvists fru Ninni. Vandringspriset är en tavla (en vacker intarsia) som Ninni själv vann en gång i en tävling.
Tävlingen är en slagtävling med hcp för damer i två klasser A och B.
I år var det Pernilla Hörwing som vann A-klassen på 71 slag och Denice Bergman blev segrare i B-klassen på 72 slag. Stort grattis till er båda!

Ett varmt tack till familjen Ödkvist för en trevlig tävling!

Ninnis-tavla bilder!

Abbes bästboll!

Fredagen den 5e juli spelades den populära tävlingen Abbes bästboll- I år kom hela 60 till start där spelformen var just bästboll!
STORT GRATTIS säger vi till Eric Dahlström och Sören Hed som vann tävlingen på hela 23 poäng!
På andra plats kom Rasmus Gustavsson och Jonathan Carling på 22 poäng!
På tredje plats kom Adam och Sara Stenbeck, även de på 22 poäng!
På en fjärde plats placerade sig Joakim Jansson och Alida Stenbeck, även de på 22 poäng!
På hål 6 arrangerades även en närmast hålet tävling, som vanns av just Alida Stenbeck som var endast 53 cm ifrån en hole in one! Stort grattis!
Tack till alla spelare, banpersonal och kansli för en lyckad tävling! Tack även till café koppen och alla gäster för en trevlig middag! 🥘
Sist men inte minst, ett stort tack till Abbe för en mycket väl arrangerad tävling!